Adnotacje Bradley Smoker

Restauratorzy

„Używam Bradley Smoker od sześciu lat i zrewolucjonizował on nasze menu w restauracjach do tego stopnia, że ​​sprzedajemy nawet wędzonego łososia de Beauvoir w jadalni Selfridges. Chociaż używamy ich w celach komercyjnych we wszystkich naszych restauracjach, są one fantastyczną rzeczą w domu, jeśli jesteś zapalonym rybakiem, palaczem lub kucharzem eksperymentalnym, mając je w domu w garażu lub wbudowane w szopę. „

– Mark Hix, szef kuchni i restaurator

„Korzystanie z Bradley Smoker daje nam dodatkowy kąt techniki podczas opracowywania nowych receptur. Konsystencja dymu zapewnia temu produktowi stałą niezawodność, której potrzebujemy ze względu na precyzyjny charakter naszego gotowania. Inni palacze bywają nieobliczalni ”.

– Nathan Outlaw, szef kuchni i restaurator

„W Gortons używamy Bradley Smokers do szeregu specjałów, zwłaszcza w sezonie dziczyzny. W ruchliwej kuchni restauracji zapewniają nam elastyczność w tworzeniu własnych wędzonych produktów z niezwykłą łatwością i wydajnością. „

– Peter Gorton, szef kuchni i restaurator

Sportowcy

„Bradley Smoker wnosi nowy wymiar do gry kulinarnej, gwarantując smak i konsystencję. Dzięki temu sezon gry trwa dłużej, umożliwiając nam wydłużenie okresu przydatności do spożycia, gdy jest nadmiar dostępnych gier w sezonie. Fantastyczny sposób na dodanie wartości i innych wrażeń kulinarnych. „

– Jose Souto, sportowiec i pisarz żywności (Jo
se jest wykładowcą kuchni w londyńskim Westminster Kingsway College, gdzie Bradley Smokers są używane w kuchniach dydaktycznych).

Zamów swój już dziś

X